Ondersteuning bij letselschade door verkeersongeval

Het verkeer wordt steeds drukker in Nederland. Het aantal verkeersongelukken neemt alleen maar toe. Zelf rijdende auto’s zijn nog niet voldoende ontwikkeld. De komende jaren verwachten we, HELAAS, dat auto ongelukken alleen maar zullen toenemen. Meer weggebruikers, meer menselijke dwalingen, een en een maakt twee, voor we te maken hebben met perfect zelf rijdende auto’s zal deze situatie dus zo blijven of verergeren.

En meer auto ongelukken betekend meer letselschade. Ik heb zelf een jaar geleden nog een auto ongeluk gehad. Ik was alleen en gelukkig geen blijvend letsel opgelopen al heb ik wel een paar weken niet kunnen werken. En dat is vervelend als ZZP’er zijnde. Ook heb ik een werkster tijdelijk moeten inhuren om het huis schoon te houden en boodschappen te doen dit kon ik allemaal zelf niet. Veel inkomsten dus misgelopen en tevens uitgaves moeten doen die ik anders nooit had hoeven doen. En het ongeval was klaarblijkelijk de schuld van de ander. Op eerste gezicht was ik huiverig om contact op te nemen met een letselschade advocaat. Maar toen ik thuis meer kon nadenken over wat er precies gebeurd is en wat de gevolgen zijn heb ik toch die stap genomen om te informeren bij een lokaal advocatenkantoor, met de naam Advocatenkantoor-Elmers.nl. Het leek me wel handig om een advocaat in de buurt te zoeken, zeker nu ik minder mobiel ben zeg maar. Tevens heb ik gekeken naar de ervaring. Specifiek in letselschade, Elmers blijkt meer dan 30 jaar praktijkervaring te hebben met dit soort zaken las ik hier. Dat is best wel bemoedigend.

Wat ik overigens nog niet wist, wat de advocaat mij duidelijk maakte is dat letselschade zaken, dat de advocaatkosten daar voor rekening komen van de schuldige partij. Dus mochten we de zaak winnen, waarbij aangetekend dient te worden dat dit vrijwel zeker was, dat er geen kosten zijn voor mij voor het inhuren van de advocaat. Dit was voor mij de laatste horde, die nu weggenomen was om een letselschade advocaat in te zetten. Uiteindelijk is de zaak gewonnen, en de vergoeding die we beoogd hebben is uitbetaald wat mij enorm hielp om eigen onderneming staande te kunnen houden. Dus al met al toch een positieve afloop al heb je natuurlijk liever geen ongeluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.