incasso

Incassobureau

Iedere (eigen) onderneming schijnt er wel eens mee te maken te hebben. Of ze het zelf moeten doen of dat het tegen hen gedaan wordt. Iedereen moet wel eens een incassobureau inschakelen. Veel mensen denken dan ook dat daar incassokosten aan verbonden zijn. Toch is dat in veel gevallen niet zo. Er zijn namelijk incassobureaus die namelijk geen incassokosten vragen. ‘’Waarom?’’ Vraagt u uzelf dan waarschijnlijk af. Dat komt omdat de meeste incassobureau’s namelijk de incassokosten bij de debiteur leggen. Het is namelijk niet uw schuld dat er een incassobureau ingeschakeld moet worden. Daarom is het ook een vreemd idee dat u dan ook kosten moet betalen om uw geld terug te krijgen.

Incassokosten bij de debiteur

Een van de bedrijven die de incassokosten op uw debiteur verhaald, is Van Loon Incasso Advocaten. Voor alle duidelijkheid: U betaalt ook geen abonnementskosten of dossierkosten. Daar betekenen geen kosten dus ook echt geen kosten. Van Loon Incasso Advocaten komt op voor het recht dat u uw geld hoort te krijgen zonder dat u hoeft in te zitten over incassokosten. Ook zullen zij binnen 24 uur een brief naar de debiteur sturen waar u vrij weinig voor hoeft te doen. U wacht op uw geld, zij regelen de rest. Maar hoe moet u dat eigenlijk doen?

Vorderingen indienen

Het is zeer gemakkelijk om vorderingen in te dienen bij Van Loon Incasso Advocaten. U doet namelijk gewoon alles online. Ook voor kleine vorderingen kunt u bij het bedrijf terecht. U maakt online een dossier aan en deze wordt binnen 24 uur gecontroleerd en zo nodig aangevuld. Daarna wordt direct de eerste aanmaning al gestuurd. Wanneer nodig kan Van Loon Incasso Advocaten naar de rechter toe stappen en zullen de kosten inderdaad oplopen. Ook daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Alle kosten worden namelijk verhaald op uw debiteur.

Ben je op dit moment op zoek naar een incassobureau? Overweeg dan zeker DAS Incassobureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.