Rechtspraak in Turkije, slaapverwekkend!

Poppenkast
Marjanne de Haan, waarneemster van Amnesty omschreef de tweede rechtszitting in de zaak van Taksim Solidarity als één groot poppenkast. Echter, een week later werd deze opmerking ruimschoots overtroffen. Op Twitter verscheen een foto waarop een slapende aanklager is te zien, in de zaak van Abdullah Cömert.

Gezi Park demonstrant
De foto is genomen tijdens de zitting van de moord op de Gezi Park demonstrant, niet iets om bij in slaap te vallen lijkt het. Het blijft niet bij de aanklager, andere foto’s tonen dat niet alleen de aanklager slaapt, maar ook de rechter. De rechter deed er nog een schepje bovenop door luidkeels te snurken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam verificatie *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.